Werkt er iets niet?   De site ondergaat heel wat werken  :-)    Contacteer  voorlopig via contactformulier, 
100% N&P Webshop100% N & P Therapie100% N&P ContactGastenboekHome

Webshop » Lithotherapie--Kristallentherapie

Lithotherapie

Onderaan de pagina vindt je een hele uitleg over lithotherapie: gebruik en onderhoud.

Wat is subtiele energie?
Het is de fijnstoffelijke energie, de energie die helemaal doorheen alle chakra's, lichamen, energiebanen tot in de nadis gaat. Het zit in alles en betreft alle levende dingen.
Je ervaart deze energie als een heel subtiel briesje.

Maar als deze energie, die bedoeld is om te bewegen en te stromen, wordt verstoord en daardoor niet meer stroomt, blokkeert, negatief is en/of zwaar beladen, wordt dit heel voelbaar in het lichaam.

Ervaringen of gevoelens van onrust, pijn, kwalen, overdreven emotie of emotieloos, malen, in het verleden vertoeven,...komen dan aan de oppervlakte.
Oorzaken van verstoring zijn heel uiteenlopend: negatieve energie, E(lectro)smog, ongeluk, trauma, jezelf niet volgen, jezelf in de kou zetten,...

De moeite waard dus om onze subtiele energie in balans te houden en/of te herstellen.

Stenen hebben een héél subtiele, positieve energie die ons helpt eenzelfde trilling te creëren om dit fijnstoffelijk evenwicht te herstellen en bescherming te bieden 
Weergave
Eenvoudig
Gedetailleerd
Alleen foto's
Lijst
Lijst zonder foto's
Sorteren
Naam
Datum
Prijs Oplopend
Prijs Aflopend
Heel belangrijk: het ont-en opladen van je stenen!

  Stenen geven zich volledig aan jou, dus kunnen snel ‘plat’ of vol geraken. 
Vooral de zwarte toermalijn dient héél regelmatig te worden ontladen ; prachtige steen, dewelke alle negativiteit opzuigt maar wanneer hij vol is ook enkel nog negativiteit kan afgeven aan jou en/of de ruimte.

Ontladen : 3 dagen in water (dagelijks verversen) tot er geen bubbeltjes meer op komen. 
Zeer grote exemplaren kan je in de regen buiten plaatsen en op aarde (6dagen). 
3 dagen in aarde uit/ in je tuin. 
3 keer door een vlam halen. 
Hierdoor ontlaad je met 3 elementen in de welke de stenen ook ontstaan zijn.

(Chrysocolla; fluoriet; seleniet; calciet; coelestien; phreniet; pyriet; bodhi; lapis lazulli; angeliet; magnetiet; malachiet; turkoois; zinkblende (blenda/sfaleriet);  lapis  enkel afspoelen, niet in water leggen! 
Barnsteen kan niet tegen vuur.)

Opladen: 24h In maan licht (mag ook achter glas) of op een triskel (de geplastificeerde guldensnede tekeningen 1.80€/stuk)

Als de ont-en oplaadtijd je te lang lijkt, kan je een extra steen nemen om die periode te overbruggen.

Bij zwangerschap best ook de steen laten meebepalen/testen voor het kind, beter geen bergkristal. 
Geen magnetite bij spiraal, pacemaker, of gehoorapparaat in de buurt dragen. 
Slechte slapers rode, oranje en gele stenen niet ‘snachts dragen.

De krachtigste stenen zijn de ruwe, brute stenen, gevolgd door de getrommelde. Bewerkte stenen hebben wel kracht, maar véél minder.

Draag de steen op de huid, indien in broekzak / onder kussen of dergelijke, veel aanraken of in je hand nemen. Weet wat je draagt, bovenop zijn werkingen van stenen heel persoonlijk. Je kan vragen stellen via mail en prijslijsten met foto aanvragen via et.la.nature@gmail.com , ook prachtig geïllustreerde boeken over lithotherapie bestellen voor héél gedetailleerde uitleg over elke steen.

Om elixir van stenen te maken, dienen de stenen in een glazen waterkan in bron-of kraanwater te worden gelegd in het licht, min gedurende 6 h. Drink 1 à 4 glazen per dag. 
Op deze manier neem je de energie in je op tot diep in de lichamen. 
Stenen die niet in water mogen (zie boven) of wanneer je enkel mineraalwater drinkt, kunnen ze in een  waterkan met koker, zodat de energie van de steen aan het water wordt afgegeven. Vraag naar de verschillende waterkannen.

Stenen dragen bij tot (leer) processen in je leven en hebben soms opvolging nodig van een andere steen. Vraag eventueel wat op welk moment jouw lichaam en ziel nodig hebben. En waar je ze nodig hebt op je lichaam en/of in welke ruimte.

Soms wordt de klacht eerst erger, dan is dit te veel energie voor jou in 1 keer. Bouw het dragen dan op met enkele uren per dag.

Alle stenen worden bij aankomst gezuiverd en opnieuw verbonden met hun Bron (overziel en plaats waar ze vandaan komen) hier op de krachtplaats ( in verbinding met de vortex) om zo geopend te worden tot hun volledige potentieel en jou te helpen.

Je gebruikte of gedragen stenen nooit aan iemand anders geven/schenken. De steen bevat enkel jouw energie. Niet gezond voor iemand anders dus. 
Als je steen ondanks je ont-en oplaad periodes na een tijdje dof wordt of barstjes krijgt; heeft de steen alles gegeven en is hij opgebruikt en leeg.
 Dan is het tijd om hem terug aan de natuur te geven. Graaf hem ergens in je tuin na hem te bedanken.

naturelogo-flavicon Gratis verzending vanaf 129€ inclusief BTW in België
 Retourneren in ongeopende en onberispelijke staat binnen de 14 dagen (volgens herroepingsplicht). 
 Uitgezonderd speciale bestellingen, items op maat, ingelezen en/ of geprogrammeerde artikelen

Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop gemaakt met EasyWebshop