Werkt er iets niet?   De site ondergaat heel wat werken  :-)    Contacteer  voorlopig via contactformulier, 
100% N&P Webshop100% N & P Therapie100% N&P ContactGastenboekHome

Webshop » Luchtkwaliteit » Demo Delphin

Demo Delphin

Service: Gratis demo Delphin Demo Delphin

Je dagdagelijkse levenskwaliteit, je binnenshuis luchtkwaliteit èn je gezondheid in verbeteren en vergemakkelijken?
Het is mogelijk en dan nog wel in 1 klap!


De Delphin reiniger zuigt met grote kracht ( en vooral heel diep) in materialen zoals tapijten, kussens, zetels, matrassen, ... alle vuil, stof èn parasieten (zoals huisstofmijt) op in een bassin met water. Dit zorgt ervoor dat er geen enkel deeltje opnieuw de lucht wordt ingeblazen zoals bij een gewone stofzuiger. Dankzij het water overleeft niks van de parasieten. Met de Delphin reinig je gewoonweg àlles, ook afstoffen doe j er mee. 

Zonder de zuigaccessoires aan te koppelen, zuiver je een grote ruimte de lucht door alle deeltjes in het water op te vangen. Het Duitse systeem geeft dan (met weinig verbruik) enkel negatieve ionen opnieuw in de lucht. Super (ver)fris(send) en gezond zoals lucht in de bergen, aan zee of na een onweer. Je gezondheid en slaap gaan er enkel op vooruit.
Wil je 'zien' wat de Delphin uit je (misschien net gepoetste) woning, binnenlucht of meubels haalt van vuil, stof en parasiet? Vraag gerust een gratis demo aan twv 75€ en haar talent wordt je met plezier getoond. 1 ruimte voor lucht, een matras, een tapijt, ... naar keuze.
Velen gingen je voor en zijn uitermate tevreden (èn gezonder), zouden zelfs nooit meer ruilen tegen een gewone stofzuiger en een traditioneel poetsen.
Slapen op een matras en toebehoren die zijn onderhouden met een Delphin, slapen zoveel keer beter en rustiger. In het hotelwezen is het ook een absolute must-have. Vraag ernaar als je ergens overnacht ;-)


naturelogo-flavicon Gratis verzending vanaf 129€ inclusief BTW in België
 Retourneren in ongeopende en onberispelijke staat binnen de 14 dagen (volgens herroepingsplicht). 
 Uitgezonderd speciale bestellingen, items op maat, ingelezen en/ of geprogrammeerde artikelen

Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop gemaakt met EasyWebshop